Schilderwerk buiten

Goed schilderwerk is onmisbaar voor uw woning. Ouderwets vakwerk en goede materialen zorgen voor :

Goede bescherming.
Mooie afwerking.
Waardebehoud van uw huis.

Ons Nederlandse klimaat met al zijn uiterste vraagt een goede bescherming van hoogwaardige lakken en vakmanschap om uw huis te beschermen tegen regen, vorst en zon. Een goede UV filter in de verf is dan ook heel belangrijk, maar ook vocht dringt een stuk minder snel uw woning binnen wanneer u uw buitenschilderwerk goed onderhoud.

schilder katwijk

Schilderwerk binnen

Binnen schilderwerk is ongeveer eens in de 5 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Kwetsbare oppervlakken, zoals de trap, vragen doorgaans vaker om onderhoud. Binnen schilderwerk is van groot belang voor de uitstraling van uw interieur. Heeft u de meest prachtige meubels en accessoires in uw huis, maar bladdert de verf  van uw kozijnen af, of is uw plafond bedekt met vochtplekken, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling van uw gehele interieur. Houd de volgende schilderwerken daarom goed bij:

  • muren
  • plafond
  • trap
  • kozijnen en deuren
schilder rijnsburg

Latex spuiten

Laat u het schilderwerk opnieuw doen, dan wilt u natuurlijk dat uw muren en plafonds er weer als nieuw uitzien. Voordat onze specialisten beginnen met het spuitwerk zorgen we dat alle oppervlakten deskundig zijn geëgaliseerd voor een optimaal resultaat. De voordelen van spuiten ten opzichte van normaal witten zijn:

  • De banen zijn er simpelweg niet
  • Op bijna iedere ondergrond aan te brengen.En de structuur van de ondergrond blijft behouden.
  • Spuitwerk is snel aangebracht.
  • Er is geen aanzet te zien.
schilder oegstgeest

Primer / lak spuiten

Met onze professionele spuitinstallatie kan er ook worden gekozen om de objecten van alle ondergronden, zoals hout/metaal. te voorzien van een beschermende laag.

Zowel (epoxy)primer coating als een volledige afwerking met een hoogwaardige spuitlak.Deze is in alle RAL kleuren verkrijgbaar.