Wie zijn wij ?

Wij zijn een jong bedrijf met jaren lange ervaring in het ambacht van schilderen, stralen en oppervlaktebehandelingen. Van monument tot luxe jacht en alles wat daar tussen zit kunnen wij schilderen, behandelen, restaureren of opknappen. Kwaliteit, nostalgie, ervaring en hoogwaardige producten zijn ons kenmerk.

Ook zijn wij een sociaal en innovatief onderhoud bedrijf voor hoofdzakelijk monumentaal onderhoud uit Katwijk aan zee (nabij Leiden). Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen en behandelen en reinigen van alle ondergronden . Wij maken gebruik van professionele (klim en hoogwerk) materialen, en nette gemotiveerde vakmensen ,voor een optimale afwerking.  Wij werken met partner vaklieden samen voor herstel/lekkage timmerwerk,voeg en betonwerk om een compleet pakket aan te kunnen bieden voor restauratie werkzaamheden om zo een vlot verloop te garanderen van een herstel project.Goede ideeën ontstaan door creatief denken!

TIP! Door eerst het oppervlak vakkundig te stralen met het juiste gereedschap, krijgt men een betere hechting voor een mooie en egale afwerking!


Nieuw!!Binnenkort ook kunsstof wrapping.

Wij gebruiken verschillende hoogwaardige merken.

oa sigma,sikkens,SPS(bouwmaat) Wijzenol.

Wij hebben het gereedschap

Van steigers tot kwasten

Opgeleid en ervaren

Opgeleide enthousiaste vakmannen

Scherpe tarieven

Een eerlijke prijs voor vakwerk

Garantie

Op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden

Snelle service

Wij proberen onze klanten altijd zo snel mogelijk te helpen

A merk producten

Wij werken uitsluitend met A merken voor al onze producten

Onze missie

Onze missie is door sociaal ondernemerschap mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt d.m.v. een re-integratie traject, opleidingen door erkende leermeesters en on the job trainingen weer te laten participeren. Erkende leermeesters met jaren lange ervaring begeleiden de werknemers naar hun einddoel door een vak te leren in een van de mooiste oude ambachten die er nog zijn.  Tevens geven wij advies en begeleiding voor werkzoekende mensen met een beperking.

Stichting erfgoed behoud houd zich bezig om een project op te zetten om Rijks en of gemeentelijk monumentaal  onderhoud  te laten uitvoeren door middel van werken en leren project op een vaste  (opleiding)locatie.

Om aan het tekort van kwalitatieve  onderhoud mensen  om nu en in de toekomst  te voorkomen.

Betrokken bij (religieus)erfgoed in Katwijk.

16 april jl. overleg gehad bij de gemeente Katwijk en onze plannen besproken om met hulp van de gemeente Katwijk het monumentaal erfgoed te behouden door middel van praktijk ervaring opdoen voor toekomstige ambachtslieden.

Het erfgoed platform in Katwijk is hier speciaal voor opgericht,om met burgers overleg en initiatieven in te dienen.

Bekijk ook de link van onze campagne voor de Stichting Erfgoed Behoud.

https://www.facebook.com/Erfgoedbehoud

schilder katwijk rijnsburg